Saturday 13 January 2018

VIDEO: De la skateboard la cascadorii auto



O cascadorie foarte spectaculoasa, asta a reusit Rob Dyrdek. A schimbat placa pe o masina si se pare ca a reusit cu succes sa faca ceea ce si-a propus.Cei mai iscusiți piloți auto din România vor încinge asfaltul de la Romexpo, în weekendul 11-12 iunie. Iată câteva dintre ingredientele ediției din acest an Auto Total Business Show (ATBS): demonstrații auto incendiare, mașini tunate, inovații tehonologice și componente revoluționare, de ultimă generație.
Cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-uri - Auto Total Business Show (ATBS) -, revine în forță la București, pentru miile de pasionați care vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice și care se întâlnesc an de an la evenimentul organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României.
Așii driftului – Cătalin Trifan, Grigorici Ilarion, Radu Vaduva, Radu Moise, Marius Mitrache, Gabi Imreși, Iulian Jumuga –, șase dintre cei mai buni piloți din campionatul național, vor combina cascadorii și demonstrații sportive extreme, într-un spectacol exploziv, cu motoarele turate la maxim, ce va include inclusiv suprema provocare, un moment de drift în tandem de șase.

No comments:

Post a Comment