Tuesday 11 October 2016

Szoby Czech

Szabolcs Cseh sa-o intr Născut de familie  Secui . Dupa absolvirea studiilor la secundare Liceul Andrei Saguna ȘI la liceul Unirea din Brașov , un urmat Cursurile Institutului de Educație fizică si sport din București , de îngrijire pe le-a finalizat 1966 version anul.     
INCA DIN un Timpul Facultatii la Zburătorul lucrat Cà Trapez la Circul de Stat din București version Ganea trupa. Aflat version anul Prepeleac de facultate, un colaborat version Calitate de cascador version filmul " Dacii ", regizat de Sergiu Nicolaescu , apoi version anul urmator version filmele "Impuscaturi pe portativ" (regizat de Cezar Grigoriu ), " Tom Sawyer ȘI Huckleberry Finn " ( franceză Producție) SI "Serbări galante" (lui version regia lui René Clair ).      
"La Carierei MĂ antrenam Inceputul la circul din București , cca SA- mi la Trapez îmbunătățesc exercițiile. Dar tatăl meu, de îngrijire era Directorul singurei din Brasov Bănci, Nu se stie Voia Să cca eu sunt onu circar, Åsa MĂ CĂ ZIUA la cursuri ȘI duceam noaptea MĂ antrenam cel mai Să bun Devin Zburătorul Europa DIN [2] . "   
-Szabi Cseh
Principal În anii 1967 de - anul 1980 , AFLI metodist Primul (Maistru de Lupte) angajat pe onu asfel de post în România în cadrul Studioului Cinematografic "București" Și apoi version Centrala RomaniaFilm - Centrul de Productie Cinematografica, un colaborat la Toate filmele românești ce conțineau Secvențe de-aCTIUNE Si a Lupte în cascadă multiplă executat dificile ȘI spectaculoase, AFLI plan de unele pe unicat mondial.    
1967 Tot DIN Cseh o prima alcătuit Echipa de cascadori din România profesionisti, un CAREI o continuitate-o asigurat, Prin coordonare ȘI instruire, Pană în 1987. Astfel, Szabi Cseh a contribuit la crearea SUBSTANțIALE Unui inexistent în Domeniu practic România Pană la atunci ȘI "Perioada de aur" a Filmului Românesc de aCTIUNE în contextul mondial.  

               http://www.mediafax.ro/cultura-media/szobi-cseh-a-murit-cascadorul-avea-71-de-ani-el-va-fi-inmormantat-duminica-la-cimitirul-bellu-din- bucuresti-13016193                     

No comments:

Post a Comment