Saturday 14 June 2014

Monster Truck

                          http://wot.motortrend.com/1311_staff_picks_weirdest_2013_sema_show_cars.html/maximum-destruction-monster-truck-skull/                            
                     http://www.autofocus.ca/auto-shows/sema-autoshow-2013/sema-2013-weird-and-wonderful                         

                         http://wot.motortrend.com/1311_staff_picks_weirdest_2013_sema_show_cars.html/maximum-destruction-monster-truck-rear-three-quarters/                          

 Un camion Monstru spectacol camion implicații uneori strivire VEHICULE mai Mici, sub Vanzare pneurile Uriase. Aceste Rula Pană Oala Camioane. Am pe Cele mai MULTE Bariere artificiale, astfel Incat acestea sunt echipate cu Comutatoare de Inchidere de la distanta, denumit interruptor distanță de aprindere (RII), o Scris o AJUTĂ la prevenirea unui Multe MULTE accident Intr-ne de Ingrijire version cazul Conducătorul pierde controlul versiune ORICE moment. La unele Evenimente, ne camion Singur Este DIN curs la ONU momentul dat, în timp ce Cele mai MULTE sunt dotate cu doi soferi de blesteme reciprocitate cu Privirea la piese simetrice, cu soferul o Pierdut enu în single-eliminare Turneu de moda.


În ultimii ani, mai MULTE Concursuri de monster truck-au încheiat cu ONU Eveniment "freestyle". Oarecum asemanator cu Dresaj cu Camioane Gigant,soferii au Libertatea de a alege versiune Propria Cale pistei jurul. Am obstacolele Vânzare. VOR auto Conducatorii încerca de MULTE Ori "gogosi", wheelstands. Ei sar version segmentul acestui Timpul. Elemente suplimentare de conducatorii auto Scris o Scris o zdrobi, Ingrijire printre, de obicei, o casa cu motor, sunt adesea plasate pe pista special DIN Pretul Eveniment freestyle. Alte obstacole uneori INTRODUSE pe pista including autobuze de scoala. Am avioanelor Mici.




















No comments:

Post a Comment